Despre noi

Echipa clubului nostru este formata din profesionisti, formatori care iubesc sa lucreze cu noua generatie, oferindu-le o serie de activitati complexe, din domenii variate. Copiii acestei generatii sint dinamici, curiosi, sclipitori, dornici de a testa si in practica, nu numai in teorie diferite experiente interesante. Simion Mehedinti in cartea sa "Scoala Muncii" vorbeste despre o altfel de scoala, in care incepem cu noi insine, cu micile activitati gospodaresti de acasa care ne dezvolta personal si ne confera identitatea si pe care o imbinam cu scoala teoretica de stat. Venim in programul nostru cu o imbinare frumoasa si indrazneata de activitati traditionale precum colindele, religia, muzica bizantina, teatru de papusi, pictura pe sticla, impletite armonios cu cele moderniste (lego, Robitica, IT) toate pe.un suport spiritual care le condera copiilor dezvoltare atat pe orizontala cat si pe verticala. Va invitam sa parcurgeti cu placere si cu interes cursurile pe care vi le oferim. Profesorii nostri au experienta in a lucra cu tinerii si a le stimula creativitatea, sensibilitatea, talentul dar si meticulozitatea, concentrarea, responsabilitatea lucrului individual sau in echipa.

Va asteptam in calatorie alaturi de noi!

Echipa Nectarios

Echipa Nectarios este formata din oameni creativi cu suflete frumoase. Va destainuim ca suntem foarte motivati, la fel ca si dumneavoastra, sa le oferim tuturor copiilor bucuria de a-si pastra inima curata, puterea de a crede in viselele lor deoarece acestea se pot realiza, cu credinta si prin actiune. Suntem parinti ca si dumneavoastra si dorim sa le oferim si copiilor dumneavoastra ceea ce le oferim copiilor nostri.
Ne face placere sa privim copiii cum se joaca plini de voie buna si ne aduce bucurie in suflet sa le auzim hohotele de ras cristalin. Deoarece dorim din suflet sa le stimulam copiilor creativitatea si sa le pastram in acelasi timp sensibilitatea si gingasia din suflet, va punem la dispozitie un spatiu plin de culoare, un spatiu inedit, dotat printre altele si cu o biblioteca plina de carti minunate, la care copiii vor avea acces. Venim in intampinarea copiilor cu jocuri creative, cu materiale didactice inedite si in acelasi timp cu metode moderne de predare.
Dascalii care vor fi alaturi de copii in dezvoltarea lor au experienta atat in educatia formala, cat si in cea non-formala si cu suflet si daruire ei vor fi alaturi de copii in toate experientele de invatare.
Alaturi de toate aspectele activitatilor inedite si corecte pentru dezvoltarea copiilor, le oferim copiilor si un reper de viata ortodoxa avand binecuvantarea Parintelui Arsenie Nae, Manastirea Radu Voda.

Asadar, in cadrul programului de After-school & Before school exista cursuri de educatie religioasa si acestea reprezinta un optional gratuit.
Daca aveti aceleasi convingeri ca si noi si daca doriti ca amintirile din copilarie a copiilor dumneavoastra sa fie legate de arta, traditii, caldura colindelor, puterea rugaciunii si atatea alte minunatii va invitam sa pasiti pragul clubului nostru si impreuna sa ii ajutam pe copii sa creasca frumos!

Va asteptam cu drag!